• Na al meerdere keren te hebben verloren heeft VVW de laatste wedstrijd van het seizoen weten te winnen van Winkel. Een mooie seizoenafsluiter. Nadat het tweede een punt wist te pakken tegen kampioen Zouaven was het de beurt aan het eerste elftal. Het begin van de wedstrijd was erg slordig. Dat kwam mede doordat het veld erg nat was door de vele regen die er viel op deze tweede pinksterdag. Hierdoor kon VVW voetballend niet echt een vuist maken tegen het gretige Winkel. Voor Winkel viel er immers nog direct lijfsbehoud te behalen bij een overwinning en gunstige resultaten op de andere velden. Het eerste kwartier werden er aan beide kanten weinig tot geen kansen gecreëerd. Na een kwartier wist Winkel echter wel een doelpunt te maken. Een middenvelder van Winkel veroverde de bal zelf op de helft van VVW, hij dacht vervolgens niet lang na en schoot hem vanaf een meter of 20 goed in de linkerhoek en liet doelman Stan Vertelman kansloos. VVW moest zich daarna niet voor de eerste keer revancheren na een vroege tegengoal. De Wervershovers namen het heft wat meer in eigen handen en na 26 minuten maakte Raymon Koning de 1-1 na een goede aanval over links via meerdere schijven. Niet lang daarna kreeg VVW nog een kansje, nadat een steekpass doorzien werd en de bal op randje zestien bleef liggen. Thijs Nugter dacht niet na en schoot de bal in één keer op doel, helaas had de keeper dit ook gezien en dus bleef het 1-1. Tot vlak voor rust gebeurde er weinig meer, op een vrije trap aan de zijkant van het veld na. Thijs Nugter legde aan en gaf hem prima voor, Rens Grooteman was erg scherp en was iedereen in de lucht te slim af, inclusief de sluitpost van Winkel. Deze mooi kopgoal leverde een 2-1 voorsprong op voor VVW wat tevens ook gelijk de ruststand was. De tweede helft was nog maar net begonnen of VVW kreeg al gelijk een goede kans om verder uit te lopen op de bezoekers. De keeper van Winkel schoot een terugspeelbal slecht het veld in en die belandde bij Thijs Nugter, hij schoot echter te snel en zag zijn schot naast het doel verdwijnen. De gastheren bleven het betere van het spel hebben en gaven weinig weg. Halverwege de tweede helft resulteerde dit nog in een kans voor Rob Neuvel. Hij kwam alleen voor de keeper maar die reageerde adequaat en kon een doelpunt voorkomen. Richting het einde van de wedstrijd ging Winkel steeds offensiever spelen wat resulteerde in veel ruimte voor VVW, hier werd helaas weinig gebruik van gemaakt en zo bleef Winkel geloven in een miraculeus einde van de wedstrijd. In de 80e minuut werd Joris Schouten gewisseld, na 15 trouwe dienstjaren in de selectie van VVW zit het er voor hem op. Namens de selectie willen wij Joris enorm bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Niet lang daarna creëerde Thijs Nugter nog een mooie kans voor zichzelf maar de keeper van Winkel wist ook dit schot te keren. Vlak daarna werd Jesse de Hoog naar de kant gehaald, ook hij stopt een jaar met voetballen bij VVW omdat hij met zijn vriendin een jaar naar Aruba gaat. Ook Jesse willen wij voorlopig bedanken en wij hopen hem snel weer terug te zien zodat hij weer aan kan sluiten bij de selectie van VVW. Vlak voor tijd kreeg Winkel nog een makkelijk gegeven vrije trap die nog bijna bij de tweede paal binnen werd getikt. Gelukkig voor VVW gebeurde dit niet en daardoor wisten zij het seizoen winnend af te sluiten. Iedereen die er dit seizoen is geweest om ons aan te moedigen wordt onwijs bedankt. En hopelijk zien we elkaar volgend seizoen weer! Het tweede van VVW speelt nog voor promotie naar de hoofdklasse, een erg knappe prestatie. Zondag beginnen zij met een wedstrijd tegen Swift uit Amsterdam. Veel succes mannen!

rfwbs-slide