• Blokker: VVW heeft in de derde klasse A zijn tweede zege op rij geboekt. Hierbij werd nu ook de nul gehouden. De ploeg van Niels Bakker was in Blokker met 0-2 te sterk voor De Blokkers. Door deze overwinning klimt VVW naar de zevende plaats op de ranglijst en neemt nu plaats in het linker rijtje.

VVW trad in een zonovergoten Blokker aan met twee personele wijzigingen ten opzichte van vorige week. Ton Kolenberg was de logische vervanger voor de afwezige Thijs Schouten en Max Groot kreeg de voorkeur boven Tom Smit. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en er ontspon zich een mooie strijd die voornamelijk op het middenveld werd afgespeeld. De eerste kans was voor de Blokkers maar de inzet verdween naast het doel. VVW kon in eerste instantie niet veel tegen over zetten maar naar mate de wedstrijd vorderde kreeg het meer grip op de wedstrijd. De eerste echte kans was voor onze blonde krullenbol Max Groot. Uit een voorzet van links knikte de 19-jarige youngster net naast. VVW wachtte geduldig en bleef de bal goed rondspelen om het moment te kiezen. In de zevenendertigste minuut vond Thijs Nugter het welletjes en pakte dat moment. Na slecht verdedigen van Blokkers kant belandde de bal voor de voeten van Thijs die direct uithaalde en via het been van de tegenstander binnen schoot en de ruststand op 0-1 bepaalde.

Na de thee een Blokkers die op zoek ging naar de gelijkmaker en onze helden kwamen wat in de verdrukking. Tot grote kansen leidde dit niet want de ‘zaalvoetballers’ van de Blokkers misten de finesse om het onze sluitpost Frank Mol moeilijk te maken. Het centrale duo Stefan Otsen en Jesse de Hoog lieten zien dat ze elkaar steeds meer begrijpen en zijn moeilijk te passeren. Dankzij hun goede spel wist VVW de nul te behouden. VVW loerde inmiddels op een tweede doelpunt en die kwam er ook. Captain Joris Schouten liet zijn klasse zien en na een mooie aanval op links trok hij de bal hard voor, je kon er een liniaal langs leggen, en Raymon Koning knikte de bal keizerlijk in (0-2). Dit was het signaal voor de Blokkers om een mannetje extra naar de frontlinie te sturen en achterin één op één te spelen. Met Daan Sijm voor de moegestreden Ton Kolenberg en Twan Grooteman voor doelpuntenmaker Raymon Koning hield VVW eenvoudig stand en had het de score kunnen opvoeren. De schoten van Rob Neuvel en Thijs Nugter belanden echter aan de verkeerde kant van de paal en daar bleef het wel bij. De toeschouwers hadden een zakelijke overwinning van onze jongens gezien en keerden tevreden huiswaarts. Foto's van de wedstrijd gemaakt door Johnny Mol kijk in het menu Fotogalerij van deze website.

Uw bedrijfsnaam en logo of familienaam op de website en Facebookpagina van V.V.W. wordt ballensponsor. Voor informatie sponsorcommissie@vv-vvw.nl

VVW: Frank Mol, Ton Kolenberg (Daan Sijm), Jesse de Hoog, Stefan Otsen, Jorren Grooteman, Raymon Koning (Twan Grooteman),Rob Neuvel, Joris Schouten, Thijs Nugter, Rens Grooteman, Max Groot.

Grens: Jacco Kooter.

What do you want to do ?
    New mail
rfwbs-slide