• Na de valse start van vorige week was het voor VVW zaak de rug te rechten tegen de doorgaans taaie tegenstander Hauwert '65. Onder leiding van gelegenheidscoach Olaf Meijer was het zaak de punten op het zonovergoten sportpark de Westrand te houden. De intentie van VVW was direct zichtbaar, Hauwert moest geen moment het gevoel krijgen dat er iets te halen viel in Wervershoof. Al in de tweede minuut liet Thijs Nugter dan ook het netje bollen op aangeven van Bert Steltenpool waarna er een spervuur aan doelpogingen van VVW plaatsvond. Thijs, Bert en Tim probeerden het meermaals maar hadden pech in de afronding. Toch liet de verdiende 2- 0 niet lang op zich wachten, Joost werkte een prima voorzet van Jorren vakkundig met de punt binnen. Nog geen 3 minuten stond het publiek alweer op de banken voor de 3-0, een prima aangesneden corner werd door Rob knap binnengekopt bij de tweede paal. In de tussentijd was Hauwert nog geen keer in de buurt van het vijandige gekomen, VVW had ook defensief de zaken zeer goed op orde. Na de 3-0 behield VVW zowel de scherpte als het goede veldspel wat vlak voor rust resulteerde in de fraaie ruststand via Bert, 4-0. Na rust bleef VVW goed bij de les, wat in de tweede helft resulteerde tot slechts 1 benodigde redding van doelverdediger Stan. Nog steeds werden er genoeg kansen gecreëerd, al was dit aantal lager dan dit van de eerste helft. De score werd hierdoor uitgebreid tot 7-0 door doelpunten van Bert (2x) en Thijs. Een aardig statement wat VVW hier heeft gemaakt richting de andere ploegen uit de competitie. Een prima revanche op de 3-0 nederlaag tegen Spartanen. Hopelijk wordt deze lijn volgende week doorgezet tegen KGB op sportpark de Rozenboom te Bovenkarspel. Vorig jaar heeft VVW geen punt gepakt tegen KGB, genoeg reden om daar dit jaar verandering in te brengen! VVW – Hauwert '65 7-0:

2. 1-0 Thijs Nugter (Bert Steltenpool)

18. 2-0 Joost Neefjes (Jorren Grooteman)

21. 3-0 Rob Neuvel (Thijs Nugter)

44. 4-0 Bert Steltenpool (Tim Neuvel)

68. 5-0 Bert Steltenpool (Stefan Otsen)

79. 6-0 Thijs Nugter (Rens Grooteman)

84. 7-0 Bert Steltenpool (Rens Grooteman)

Opstelling VVW: Stan Vertelman, Jorren Grooteman, Timo Schouten, Koen Bakker, Bart Glazenborg, Stefan Otsen ©, Tim Neuvel (75. Rens Grooteman), Rob Neuvel, Thijs Nugter (80. Tom Smit), Joost Neefjes (70. Lex Verlaat), Bert Steltenpool.

De bal voor deze wedstrijd werd beschikbaar gesteld door de Club van 100 van V.V.W.

Inmiddels zijn er weer 2 ballen beschikbaar gesteld voor 2 thuiswedstrijden voor V.V.W.1. Er zijn dus nog voor 11 thuiswedstrijden een wedstrijdbal te sponsoren.  Wie volgt?

De blinde poule werd gewonnen door Peter Schouten

rfwbs-slide