• Dat huidige hoofdtrainer Yotti Papamelodias V.V.W. op het eind van het seizoen gaat verlaten is bij de meesten wel bekend. De technische commissie is blij dat het voor volgend seizoen 2023 – 2024 Milo Kuipers heeft kunnen contracteren. Milo Kuipers is voor de club geen onbekende. Voor degene die Milo nog niet kunnen stelt hij zich aan u voor.

   

  Ik ben woonachtig in Hoorn en 38 jaar.

  Mijn trainerscarrière is begonnen bij VVS’46 in Spanbroek. Vervolgens heb ik diverse jeugdteams in alle leeftijdscategorieën getraind bij Always Foward en Hollandia in Hoorn. Ik ben in het bezit van het KNVB diploma TC 2. 

  Ik heb 5 jaar terug bij V.V.W. het 2e getraind en gecoacht. Daarna ben ik 3 jaar hoofdtrainer geweest bij Sint Boys.

  Als trainer speel ik graag aanvallend voetbal en heb ik een duidelijke visie. Ik vindt het belangrijk dat er een goede sfeer is binnen het team.Tevens werk ik graag samen met andere trainers, begeleiders en het bestuur om de vereniging naar een hoger niveau te brengen. Ik ben sociaal, eerlijk en benaderbaar. Tijdens wedstrijden ben ik rustig en observerend om per individu, per linie en als team te kijken wat het beste werkt. Ik ben dominant op het trainingsveld en probeer in mijn trainingen wedstrijd echte situaties na te bootsen. Ik denk veel in aanvallende en verdedigende spelprincipes in plaats van formaties. Ik maak gebruik van gevarieerde spelvormen, VCT met en zonder bal en train tactisch om mijn speelwijze te perfectioneren en indien nodig aan te passen aan de tegenstander. 

   

  Ik ben blij en trots de kans te krijgen bij V.V.W. om nu als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en er een mooi en sportief seizoen van te maken. 

   

  Vriendelijke groet, Milo Kuipers

   

rfwbs-slide