• Afgelopen zondag werd de finale voor V.V.W. Vr. tegen WSV ’30 Vr. voor promotie naar de 2e klasse gespeeld. Deze wedstrijd V.V.W. Vr. - WSV ’30 Vr. werd op het complex van Westfriezen in Zwaag gespeeld. De redenen was dat dit op neutraal terrein moest worden gespeeld, WSV ’30 Vr. komt uit de Wormer. De 1e helft waren beide teams aan elkaar gewaagd maar WSV ’30 Vr. wist voor rust toch de 0-1 te maken wat ook de ruststand werd. De 2e helft liep WSV ’30 uit naar 0-6, Eva Woudenberg wist voor V.V.W. de eer te redden 1-6. Dit werd de einduitslag, V.V.W. Vr. blijft het komende seizoen 2024-2025 dus in de 3e klasse voetballen.

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van de trainer en enkele speelsters. Uit handen van V.V.W. voorzitter Ed Meester mochten trainer Nico Wals en speelsters Reneè Botman en Silvia Appelman bloemen in ontvangst nemen. Als aandenken van hun V.V.W. carrière mocht een ieder nog een V.V.W. sjaal in ontvangst nemen.

Na vier zeer succesvolle seizoenen stopt Nico Wals als trainer van VVW VR1. Onder zijn leiding heeft het team indrukwekkende prestaties neergezet, waaronder het behalen van het winterkampioenschap, het winnen van de bekerfinale, promotie naar de derde klasse, het behalen van de derde periode en het spelen van een finalewedstrijd voor promotie naar de tweede klasse.

We zijn blij om te kunnen zeggen dat een oude bekende, Ruud de Winter, terugkomt als trainer van onze vrouwen. Ruud staat te popelen om te beginnen en wil graag voortbouwen op de successen van Nico.

Namens het hele team en de vereniging willen we Nico bedanken voor zijn jarenlange inzet en toewijding. We wensen hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging als trainer van FC Uitgeest VR1.

Foto’s van de wedstrijd gemaakt door Johnny Mol zijn terug te vinden op deze website van V.V.W.

rfwbs-slide