• 17.15u zaterdagmiddag op de Westrand, een hele bedoening met auto’s en enthousiaste kinderen. Er werd namelijk verzameld voor de belangrijke wedstrijd FC Volendam – Emmen.

  Deze kraker is van groot belang in verband met handhaving in de Eredivisie.

  Een echt 6 punten duel dus! 

  Circa 18.00u komen we aan op de parkeerplaats van Marinahaven in Volendam, de kids konden de stadion lampen al goed zien. Deze werkten vervolgens als een magneet. We liepen snel met een groep van meer dan 40 kids en 10 begeleiders snel naar het stadion. Nadat de kaarten verdeeld waren vlogen we snel naar binnen, zodat we de warming-up en de opstellingen konden zien.

   Na een goed begin van FC Volendam met meteen een paar grote kansen pal voor onze neus, zat de spanning en sfeer er meteen goed in. Nadat we allemaal koud van de wc waren afgekomen in de rust van de vele frisdranken, stond FC Volendam pal na rust prompt 1-0 achter. Dat was even schrikken, uiteindelijk werd er nog harder aangemoedigd en geschreeuwd door de boys wat resulteerde in een klinkende overwinning van 3-1 voor FC Volendam.  

  Het meeste heb ik genoten van alle blije gezichten van de jonge talenten van VVW en de fanatieke begeleiders. Alle kids deelden keurig hun meegeven chips, snoep en koek uit, wat zijn alle Wervershovers toch netjes opgevoed! Graag wil ik alle begeleiders en vooral de Club van 100 van V.V.W. bedanken die dit hele avontuur hebben mogelijk gemaakt! 

   Sportieve groet, 

   Don Mol

rfwbs-slide