• Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je ontmoet, sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank clubs met geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Rabobank is een coƶperatie. Dat betekent onder andere dat ze leden hebben en een deel van de winst teruggeven aan de maatschappij.

Afgelopen maandag 4 oktober is deze actie van start gegaan. Deze actie duurt tot 25 oktober. Als Rabobankklant heeft U bericht over deze actie gehad?

Ook Voetbalvereniging V.V.W. is een van de deelnemers aan deze actie. Als lid beslist U mee om Voetbalvereniging V.V.W. dat steuntje in de rug te geven.

U kunt dus tot 24 oktober stemmen via de app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer Voetbalvereniging V.V.W. en stem! We ontvangen uw stem graag voor 24 oktober. Bent U nog geen lid? Registreert U dan gratis via de app. en steun voetbalvereniging V.V.W.! Alvast hartelijk bedankt voor Uw stem!

rfwbs-slide