• Onder leiding van scheidrechter en V.V.W. voorzitter Ed Meester was er afgelopen zondag èèn wedstrijd op “de Westrand”. En wat voor een wedstrijd. De gepensioneerde 1e elftalspelers van V.V.W. moesten het opnemen tegen de voetballers uit de streek, de Zouaven. Op de ranglijst stonden die op een 3e plek, onder V.V.W. 3 op de 2e plek. De strekers hadden niets in te brengen en liepen van het kassie naar de muur. Met de eerste helft speelden de geelzwarten tegen wind, maar dit was geen probleem. De rust werd bereikt met een stand van 3-0.  De 2e helft met de wind in de rug werd het scoren voortgezet en werd er een eindstand van 6-0 bereikt. De scheidsrechter vond het wel mooi geweest en blies de wedstrijd tot het einde. Door deze overwinning werd het 3e koploper en kan de platte kar misschien al gereserveerd worden? Als toeschouwer was het een genot om naar te kijken en was het voor de selectie misschien wel wat om van op te steken? Foto’s van de wedstrijd werden gemaakt door V.V.W. fotograaf Dik Haakman waarvoor dank. Deze zijn terug te vinden op de website van V.V. W.

Gerard Mol

rfwbs-slide