• Rabo ClubSupport

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt zeker nu de kantine de komende weken weer dicht moet is deze financiële steun van harte welkom

Start stemperiode - 5 oktober

Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.

Einde stemperiode - 25 oktober

Hoe kan ik stemmen?

Door in te loggen in de Rabo bankierenapp of op de website van de Rabo en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Zoek vervolgens op voetbalvereniging V.V.W. (via zoekfunctie) u kunt 5 stemmen uitbrengen. Voor 1 club kan je 2 stemmen uitbrengen wij hopen natuurlijk op jullie stem!

Hartelijk dank namens voetbalvereniging V.V.W.

rfwbs-slide