• Dit jaar was er voor verenigingen die een financieel steuntje in de rug nodig hebben er de RaboClubsupport.

De Rabobank investeert elk jaar een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen, zodat ze kunnen blijven doen wat ze doen ons land beter maken, buurt voor buurt. Dit jaar stelde Rabobank West-Friesland een bedrag van € 350.000, - beschikbaar.

De campagne startte in mei dit jaar en Voetbalvereniging V.V.W. had ook een uitnodiging ontvangen.Voetbalvereniging VVW is een dynamische vereniging zoals we allemaal wel weten.  Met veel enthousiaste leden en vrijwilligers. Op ons prachtige sportcomplex met net gerenoveerde velden kunnen voetballers/voetbalsters van alle leeftijden zich uitleven tijdens training en wedstrijden.

VVW biedt sinds vorig jaar de mogelijkheid aan de jeugd om 4 dagen in de week te trainen i.p.v. 1 of 2 keer in de week. De besteding  een bedrag van € 939,49 zal dan ook volledig gaan naar materialen die we intensief gebruiken tijdens de jeugdtrainingen (doeltjes, hesjes, ballen etc.) Voor alle Rabobank rekeninghouders die op voetbalvereniging V.V.W. hebben gestemd hartelijk dank!!

rfwbs-slide