•  

   

  Pupil van de week VVW tegen KSV: Jasper Burgman en Maarten Sneeuw

   

  Als eerste werden we opgevangen in de bestuurskamer, waar we wat te drinken kregen.

  Na dat gingen we de warming-up doen en mochten we met een paar spelers rond passen.

  Daarna mochten we in de kleedkamer met het eerste.

  Toen de wedstrijd ging beginnen, mochten we met de bal de tegenstanders uitspelen en op hun doel schieten.

  Daarna mochten we de wedstrijd in de dug-out bekijken.

  In ongeveer het midden van de eerste helft scoorde Vvw.

  Maar met rust stond het 1-1.

  In de rust was er nog een speler die niet in de kleedkamer ging maar met ons op doel ging schieten, latje trap ging doen, enz.

  In de tweede helft was VVW veel beter onder aanvoering van Joris Schouten. Hij is altijd aanspeelbaar en geeft mooie passes. Na een kwartier scoorde Rens verdient de 2-1. Toen mocht Dave invallen en deed dat heel erg goed: hij scoorde de 3-1! Na nog een paar kansen van ons werd dit de eindstand. Hierna mochten wij nog in de bestuurskamer komen en kregen drinken en wat lekkers. Het was een superleuke dag!

   

  Jasper en Maarten

   
   
   
  What do you want to do ?
  New mail
 • VVW-DWOW

  Wij waren dit keer pupil van de week.

   

  Het was super leuk.

  We mochten meedoen met de warming up,

  Van te voren inschieten, en we gingen mee naar de kleedkamer.  En geloof ons ze schreeuwde heel hard!

  En daarna gingen  we naar het veld en we mochten een goal scoren en toen de wedstrijd ging beginnen gingen wij in de Dug out met de spelers praten en in de rust gingen wij naar de kleedkamer en daarna gingen we weer naar het veld. Weer in de Dug out zitten en toen de wedstrijd af was gingen wij naar de bestuurskamer en daar kregen wij een bal en een flesje AA en een zakje chips.  Helaas werd het 0-2 voor de tegenstander.

  Maar het was wel heel leuk.

  Groetjes Jordi Brandsen  en Kees Botman  

   

 • VVW- KGB

  Maarten Berkhout

  Ik ben Maarten Berkhout en was afgelopen week pupil v.d. week bij VVW-KGB.
  Bij aankomst werden we ontvangen in de bestuurskamer en kregen daar wat lekkers.
  Half uur voor de wedstrijd gingen we samen met VVW warm lopen en beetje inspelen.
  Daarna samen met VVW en KGB naar de middenstip..
  De wedstrijd is begonnen en al gauw komt het op 1 – 0 voorsprong..
  Samen met de reserve spelers hebben we de wedstrijd gekeken vanuit de dug out.
  Het was een mooie wedstrijd met heel veel kansen voor VVW. De eindstand is 3-1 geworden.
  Na afloop hebben we een mooie bal gehad met alle handtekeningen!
  Super mooie middag, bedankt allemaal!

  Maarten Berkhout

 • VVW-Hollandia T

  Wij, Sepp Stroet en Hidde Steltenpool, waren pupil van de week op 3 november 2019. We mochten eerst naar de bestuurskamer en we kregen cola en wat lekkers. Toen moesten we naar de kleedkamer van het eerste.

  Wij gingen toen inspelen met het eerste. Daarna moesten we naar de kleedkamer en we mochten de teambespreking horen.

  Toen gingen we het veld op samen met de scheidsrechter en de teams. Vervolgens mochten we de aftrap nemen en proberen te scoren.

  Dat lukte, Hidde scoorde uit een pass van Sepp. Later toen de wedstrijd begon mochten we in de dug-out zitten.

  De wedstrijd begon goed voor VVW binnen 10 minuten was het 1-0 voor VVW.

  Rond de 40ste minuut vloog de tweede het net in. Thijs Schouten maakte ze allebei uit een corner. We gingen rusten met een 2-0 voorsprong.

  De coach had weinig te zeggen in de rust. Maar in de 2e helft kreeg VVW een penalty tegen en het was 2-1.

  De wedstrijd was spannend. Helaas wist in de laatste minuut Hollandia T toch nog de 2-2 te maken. Dat was een fikse tegenvaller.

  Na de wedstrijd mochten we nog in de bestuurskamer zitten. We kregen toen een zakje chips en een AA’tje.

  Toen kregen we ook nog een bal met de handtekeningen van alle spelers

  We vonden het heel leuk, maar wel jammer dat het 2-2 was, omdat VVW beter was.

 • VVW-Westfriezen

  Pupil van de week

  Wij werden gebeld om te vragen of wij pupil van de week wilden zijn.Dat vonden wij allebei wel leuk, maar ook wel spannend. Er werd een tas met veel te grote kleren gebracht. We spelen dan wel in JO11-1 maar zijn 9 en net 10 jaar. We mochten de bestuurskamer in en kregen sinas van Joke en een zakje snoep van Bep. We hadden niet eens tijd om het op te drinken want de spelers begonnen al met de warming-up en wij moesten natuurlijk meedoen. Na het inlopen gingen we overschieten met twee van de spelers. Wij mochten mee de kleedkamer in en vertelde de trainer hoe ze moesten spelen. Op het eind gingen de spelers heel hard klappen en daar verschoten wij wel van. Onze favoriete spelers zijn Joost Neefjes, maar speelde niet en Raymon Koning. De Westfriezen stonden 0-1 voor en toen kwam de gelijk maker 1-1 maar het was wel een eigendoelpunt. VVW had genoeg kansen om te scoren, maar dat deden ze jammer genoeg niet. De tegenpartij deed dat wel en kreeg in de laatst minuut nog een penalty mee. Eindstand 1-4.

  Na de wedstrijd kregen wij nog een bal met alle handtekeningen van de spelers erop en een zakje chips met een AA drinken. Iedereen bedankt voor deze mooie middag en op naar de volgende wedstrijd. Heel veel succes!

  Groetjes Luuk en Ids

 • VVW-Hauwert

  Dennis en Jordy Bakker

  Op zondag 6 oktober waren wij Pupil van de week. Eerst mochten we in de bestuurskamer komen en daar kregen wij een zakje snoep van Bep. Daarna gingen we naar de kleedkamer waar iedereen zijn spullen had liggen en mochten we op het veld meedoen met de warming-up en de keeper inschieten. Toen volgde de tactiek bespreking. Toen gingen we het veld op lopen en gaven alle spelers elkaar en ons een hand en zeiden we tegen elkaar: Fijne wedstrijd. Daarna mochten we de aftrap nemen en scoorden we een doelpunt. We mochten de wedstrijd in de dug-out kijken. In de 17e minuut werd het 1-0 door een mooi doelpunt van Jorren Grooteman. Een minuut later scoorde Hauwert 1-1. Toen was het rust en gingen we bespreken wat er beter kon, want het ging niet zo heel goed in de eerste helft. In de 60e minuut gaf de scheids een onterechte rode kaart aan VVW, toen werd het 1-2 door een penalty. En in de 85e minuut 1-3. Dit was ook de eindstand. Helaas verloren. Na de wedstrijd kregen we in de kleedkamer een bal met alle handtekeningen en daarna gingen we nog naar de bestuurskamer en kregen we een zakje chips en een AA’tje. Daarna mochten we met alle spullen naar huis. Dit was het einde van ons verslag.

  Heel erg bedankt voor de leuke middag en de mooie bal!!

  Groeten van Dennis en Jordy Bakker

 • VVW-VVS'46

  Afgelopen zondag was ik, samen met mijn vriend Stijn, pupil van de week. De spelers, begeleider en de trainer van VVW 1 gaven ons een hand en maakten een praatje met ons. Wij vonden het leuk dat we mee mochten doen met de warming up en dat we na de aftrap beiden mochten scoren tegen de VVS-keeper. We gaven daarmee het goede voorbeeld, want VVW deed dat ook. We mochten de wedstrijd vanuit de dug-out bekijken en we zaten dus mooi droog en het was erg gezellig met de wisselspelers. Uiteindelijk werd het een verdiende overwinning voor het eerste elftal en we vonden dat ze goed gespeeld hadden.

  Bedankt voor de mooie middag en de bal die we cadeau kregen!

  Groeten van Stijn van Velzen en Sjoerd Meester

 •  

rfwbs-slide