• Paal en lat vijand voor V.V.W.

Afgelopen zondag de 2e bekerwedstrijd: V.V.W.1- Sporting Andijk 1. In de basis van V.V.W. ontbraken enkele spelers door blessures en vakantie. Puzzelen dus voor hoofdtrainer Yotti Papamelodias. Na het beginsignaal van scheidsrechter Blank duurde het 2 minuten dat de geelzwarten al op achterstand kwamen 0-1. De verdediging van V.V.W. was niet bij de les. Na 10 minuten was het Rob Neuvel die dat wel was en voor v.V.W. de gelijkmaker kon scoren. V.V.W. kreeg meer vat op de tegenstander en wist voor rust nog op voorsprong te komen door wederom Rob Neuvel 2-1.  Deze voorsprong was echter van korte duur want het was weer de achterhoede die faalde 2-2. Op slag van rust was het Jorren Grooteman die V.V.W. op voorsprong bracht 3-2. Met deze tussenstand werden de kleedkamers opgezocht. Na rust was het Rens Grooteman die voor de eerste keer de lat trof i.p.v. het net. In de rebound was het Sp. A. dat hier in de counter dankbaar gebruik van maakte en de gelijkmaker maakte 3-3. V.V.W. ging weer op jacht om weer op voorsprong te komen. Helaas zaten paal en lat vele keren in de weg en V.V.W. kreeg het niet voor elkaar om weer op voorsprong te komen.  Voor Sporting Andijk zat het geluk wel meer mee. Ook een carambole via beide palen van het V.V.W. doel was het voor een Sp.A. speler een koud kunstje om de bal in het doel te schieten 3-4. De vele kansen die hierna voor V.V.W. nog volgden werden niet in doelpunten omgezet en zo verloor V.V.W. 1 haar 2e bekerwedstrijd.

A.s. zondag komt 4e klasser en koploper Oosterend op bezoek voor misschien wel de laatste bekerwedstrijd van dit seizoen? Wie weet tot dan? Foto's van de wedstrijd kijk op de website van V.V.W. of Facebookpagina  van V.V.W.

G.M.

Tussenstand      G.           P.            Doelsaldo