• Voetbalpassie

Voetbal is de grootste sport van Nederland. Gedurende de coronapandemie stond het amateurvoetbal voor een lange periode stil wat zware gevolgen heeft voor de clubkas van amateurclubs. Als supporter van voetballend Nederland draagt Albert Heijn naast het professionele voetbal, ook het amateurvoetbal een warm hart toe.

Daarom introduceert Albert Heijn vanaf maandag13 september een nieuw spaarprogramma: Voetbalpassie, een spaarprogramma waarmee je euro’s kunt sparen voor V.V.W. Voor elke €1 die je besteedt aan deelnemende producten ontvang je 1 Voetbalpassiepunt. Bij 10 punten heb je al een volle spaarkaart ter waarde van €1, waarmee je V.V.W. kunt sponsoren.

De spaaractie loopt 3 weken: van maandag 13 september tot en met zondag 3 oktober. Van Maastricht tot Den Helder kunt u V.V.W. steunen.

Kies voor voetbalclub V.V.W. waarvoor jij kunt sparen en mooie prijzen kunt winnen!

Maak kans op vette voetbalprijzen zoals:

100 tickets voor het Nederlands elftal, Denk aan voetbalclinics van Lieke Martens. Backstage stadium tours, inclusief rondleiding, diner en wedstrijd. Ballenjongen of meisje tijdens de wedstrijden van Oranje

Spaar makkelijk met de AH app

Download de AH app als je deze nog niet hebt.

Ga naar Voetbalpassie op de homepage van de AH app onder Mijn Albert Heijn en vindt alle informatie.

rfwbs-slide