• Afgelopen zondag was de laatste uitwedstrijd van VVW 1 tegen 3e klasse kampioen Westfriezen. Vooraf aan deze wedstrijd speelde VVW 2 tegen Westfriezen 2. VVW 2 moest winnen om zich veilig te stellen in de 1e klasse A. Dit lukte het 2e door een 0-3 overwinning. Het mooie van dit alles is dat ze nu nog promotiewedstrijden gaan spelen om te promoveren. Hoe gek kan het gaan! Daarna werd het de beurt aan VVW 1. Dat het nergens meer om ging bleek wel aan de uitslag 6-0. Verslag van de wedstrijd ontbreekt deze keer. Komende zondag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Winkel 1 om 14.30 uur. Winkel 1 is nog niet veilig dus misschien wordt het nog een leuke wedstrijd? Wie weet tot zondag op "de Westrand"? Meer foto's gemaakt door Gerard Mol zijn te zien op deze website van VVW in het menu Fotogalerij.

rfwbs-slide