• Afgelopen zondag stond er weer een wedstrijd gepland voor VVW Vr.1. De dames hadden niks te klagen, want het was prachtig voetbalweer.

De wedstrijd begon wat rommelig. Dit duurde niet lang, want Gaby van de Werf zag al snel ruimte aan de rechterkant. Een voorzet zorgde ervoor dat Iris Kay hem zo de korte hoek in kon schieten. Na dit startschot gingen de dames los en schoot Merel Daleman er nog twee bij. Het was nog even spannend, want Koedijk schoot de bal nog op de paal. Rust: 0-3.

Dit smaakte naar meer bij de dames. Trainer Ruud de Winter bracht een aantal wisselingen in het team. Dit zorgde ervoor dat er veel druk ontstond op de laatste linie van Koedijk. Als gevolg hiervan besloot Koedijk veel op buitenspel te gaan spelen. Dit had VVW al snel in de gaten, en hierdoor werden er een aantal ballen over de verdediging gespeeld. Dit loonde, want José Verlaat schoot er binnen 10 minuten twee goals in. 5-0! In de laatste minuten had Koedijk nog een kans door gekluts voor het doel. Helaas moest VVW toch nog een tegengoal incasseren. Al met al een prima wedstrijd. Eindstand: 1-5!

rfwbs-slide