• Zondag 22 december vond de jaarlijkse handbalwedstrijd plaats tussen de dames van VVW-handbal en de voetballers van VVW-voetbal. Met een gezamenlijke lunch vooraf in sporthal de Dars begon de wedstrijd om 13.30 uur. Veel publiek was er op deze wedstrijd afgekomen om te kijken wie van beide teams de winst kon opeisen of dat de wedstrijd gelijk zou eindigen. In hoog tempo golfde het spel op en neer aan beide kanten. De tussenstanden bleven dicht bij elkaar, dan weer gelijk en dan weer een nipte voorsprong voor de dames handbal. Met nog 5 minuten te gaan is het nog maar 1 doelpunt verschil. V.V.W. voetbal gaat op jacht naar de gelijkmaker. Toch is het V.V.W. handbal dat door Beau Groot de marge weer op 2 doelpunten brengt. De eindstand komt zodoende op 30-28 en voor V.V.W. voetbal is het niet meer mogelijk hier iets aan te veranderen. De tijd is om de wedstrijd is ten einde, V.V.W. voetbal moet dus weer een jaar wachten om revanche te halen. Foto's van de wedstrijd gemaakt door V.V.W. voetbal fotograaf Dik Haakman kunt u terug vinden op deze website in het menu Fotogalerij.

What do you want to do ?
    New mail
rfwbs-slide