• Afgelopen dinsdagavond was de jaarlijkse cyclamenactie van voetbalvereniging V.V.W.

De jeugdleden van V.V.W. gingen langs de deur in het dorp om de clubkas van V.V.W. weer te spekken. Dinsdagmiddag werden de cyclamen in de kas in Andijk bij elkaar geraapt door 5 vrijwilligers van V.V.W. De bloemenkarren die door hoofdsponsor Gitzels beschikbaar waren gesteld werden vol geladen en vervoerd naar "de Westrand". Vanaf 18.30 uur werden de auto's van de begeleiders van de jeugdteams volgeladen. Met de jeugdleden werd er i n de straten van Wervershoof bij de woningen aangebeld om de cyclamen te verkopen. We kunnen vertellen dat de actie ook dit jaar weer bijzonder geslaagd is. Wij willen de kopers van de cyclamen, de lopers, de chauffeurs, de cyclamenrapers, Syngenta en hoofdsponsor plantenkwekerij Gitzels bedanken voor de medewerking. De clubkas van V.V.W. is weer met een mooi bedrag gevuld voor de penningmeester.

Nogmaals bedankt!!

rfwbs-slide