• Corona maatregelen bij VVW.

Vanwege Corona heeft de KNVB samen met NOC/NSF een "protocol verantwoord sporten"opgesteld.

Via de volgende link, Protocol, is het gehele protocol te lezen.

Er zijn 3 categorieen waar het om gaat:

1. jeugd tm 12 jaar, hiervoor zijn weinig tot geen beperkingen.

2. jeugd van 13 tm 17 jaar, hiervoor zijn weinig beperkingen

3. 18 jaar en ouder, hiervoor zijn beperkingen

Twee zaken die wij van belang vinden lichtten wij even toe:

Kleedkamergebruik: vanaf 18 jaar moet er 1,5 mtr afstand worden gehouden in de kleedkamer en in de douches.

Hiervoor zullen voor de teams niet 1 maar 2 kleedkamers per team beschikbaar worden gesteld. Indien dit niet mogelijk is wordt er van de teams verwacht dat ze eventueel gefaseerd omkleden/douchen.

Vervoer uitwedstrijden: Vanaf 13 jaar en ouder wordt geadviseerd(niet verplicht) om een mondkapje te dragen wanneer er personen uit meerdere huishoudens in de auto zitten.

Verder gaan wij er vanuit dat mensen zelf de verantwoordelijkheid nemen om niet naar De Westrand te komen als ze klachten hebben.

Bestuur VVW

rfwbs-slide