• De laatste week werden we geconfronteerd met een zeer besmettelijke griep die een enorme inpact heeft op onze samenleving, dorp en club. We kunnen niet meer sporten, niet meer naar school, niet meer samen uit, geen vergaderingen, eigenlijk is bijna alles stil komen te liggen. Ook onze sponsoren hebben veel last van de situatie en het bestuur van VVW voetbal hoopt dat zij er goed uitkomen. Hoe moeilijk dat ook is.

Uiteraard geldt dat ook voor al onze leden, vrijwilligers, iedereen die met onze club te maken heeft en eigenlijk al onze medemensen. Wij denken dat het nog wel een tijdje gaat duren voordat alles weer zijn normale verloop krijgt. We hopen dat we iedereen weer gezond en wel bij de club kunnen begroeten als dit achter de rug is.

Hoe het verder met de competitie gaat weten we nog niet. Er is nog geen nieuws vanuit de KNVB. We wachten af.
    Vooralsnog gaan alle werkzaamheden met betrekking tot de komst van tennisvereniging De Kaag op de Westrand door. 10 lange masten voor de verlichting, 1000 M1 drainageslang en 1200 M3 zand wordt er aangelegd.                                                                                                                                              De vrachtwagens en kranen rijden af en aan op het sportcomplex. Er wordt het nodige werk verzet.

Wij willen nog een dringend beroep doen op alle ouders en jongeren. Om besmetting te voorkomen of over te dragen. Ga niet sporten op de Westrand. De Westrand is tot nader order dicht.  Dagelijks sturen wij groepen jongeren die gaan voetballen op de velden weg. Buiten het risico van besmetting is er ook nog het gevaar van de werkzaamheden, omdat er met zware machines wordt gewerkt.

Bestuur V.V.W. voetbal

What do you want to do ?
    New mail
rfwbs-slide