• Afgelopen woensdagavond kwam het bestuur, de technische commissie en nog enkele vrijwilligers die de selectie bijstaan in de kantine bijeen. Na de mondelinge toezegging van de nieuwe hoofdtrainer Yotti Papamelodias en assistent trainer Olaf Meijer moest dit nog schriftelijk worden vastgelegd. Voorzitter John Groot gaf aan dat V.V.W. bijzonder blij is met Yotti Papamelodias, als opvolger van Niels Bakker en Olaf Meijer als volger van Milo Kuipers. Ook Frank Dekker van de T.C. kon dit beamen.

Hierna kreeg de heer Papamelodias het woord tot hoever hij zijn loopbaan als trainer heeft doorlopen. De trainer is inmiddels 10 seizoenen bij Always Forward in Hoorn bezig. Yotti Papamelodias begon als jeugdtrainer bij Always Forward en met succes. Vier promoties in 5 seizoenen van de jeugd O19-1, van de 1ste klasse naar nu de landelijke 3de divisie. In 2018-2019 was de tijd om de jeugd te verlaten en de selectie onder zijn hoede te nemen. Na 2 seizoenen vond de trainer de tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan door een andere club te gaan trainen. Na zijn interesse te hebben aangegeven bij onze club en de daarop volgende gesprekken met de Technische Commissie en de selectie was het geen moeilijke keuze voor beide partijen. De club en Yotti zijn dan ook blij met de samenwerking.
    Voor Olaf is het ook een nieuwe uitdaging. Onze huidige trainer/coach van de JO19 gaat de uitdaging aan als assistent trainer van Yotti en coach van ons 2de team. Ook Olaf ziet uit naar de samenwerking met Yotti en zijn nieuwe uitdaging.

Yotti gaf in zijn woord ook aan dat de doelstelling het collectief is wat bij hem boven alles staat, dan heeft hij het over alles en iedereen rondom onze senioren selectie. Want zonder collectief geen resultaten.

What do you want to do ?
    New mail
rfwbs-slide