• Afgelopen zondag ging V.V.W.1 op bezoek naar Benningbroek voor de bekerwedstrijd tegen D.E.S.S. Door Eendracht Sterk Sijbekarspel een fusieclub.
    DESS komt uit in de 5e klasse dus op papier moest dit geen probleem geven.

V.V.W. met de wind tegen in de 1e helft wist na 5 minuten de score door Tim Neuvel te openen 0-1. Dan denk je dat wordt eenrichtingsverkeer voor de geelzwarten? Daar leek het wel op maar DESS gaf zich niet zomaar gewonnen. Toch wist V.V.W. vlak voor rust via Rens Grooteman de voorsprong te vergroten 0-2. Met deze tussenstand werden de kleedkamers opgezocht en voor de meegereisde V.V.W. supporters de kantine.

De 2e helft voor V.V.W. de wind in de rug. DESS koos het zekere voor het onzekere en ging met 11 man voor het eigen doel hangen. Er was voor de geelzwarten weinig doorkomen aan en anders vonden ze de keeper van DESS op hun weg. Zo werd de ruststand ook de eindstand.

Komende zondag 6 september onze oosterburen Sporting Andijk op bezoek voor de volgende bekerwedstrijd. Sporting Andijk uitkomend in 4C verloor afgelopen zondag. Een streekderby is toch weer iets aparts dus mag voor V.V.W.1 niet worden onderschat.
    Wie weet tot zondag op Sportpark "de Westrand" aanvang 14:00 uur?
    Foto's van de wedstrijd kijk op www.vv-vvw.nl/fotogalerij.
    G.M.

rfwbs-slide