• Iedere amateur wordt de laatste maanden aardig op de proef gesteld.

Er mag niet veel meer en alles wat wel mag is aan veel regels gebonden.

Het is helaas niet anders, maar wij moeten ons er wel met z’n allen aan houden.

Afgelopen weekend was het idee ontstaan om toch een jeugd oefenwedstrijd te organiseren, hoe begrijpelijk het ook kan zijn, doe het alstublieft niet, je brengt de vereniging in grote problemen.

Er mag wel een oefenpotje georganiseerd worden voor de jeugd, maar alleen onderling uit de eigen vereniging.

De jeugd kan dan gewoon op de fiets komen, in voetbaltenue en dan thuis douchen.

De kleedkamers mogen niet open.

Wij begrijpen als bestuur dat het steeds moeilijker wordt om de jeugd zo lang van echte wedstrijden  af te houden, maar het mag niet.

Eigen argumenten als, het is de jeugd en het is buiten en buiten het hek mag het wel waarom niet binnen het hek, is begrijpelijk, maar doe het niet

Laten wij met z’n allen nog even de discipline opbrengen om ons aan de regels te houden, zodra het weer toegestaan wordt om te voetballen zal iedereen binnen VVW klaarstaan om dit weer zo snel mogelijk op te pakken.

Met vriendelijke groet,

Frank Dekker