• Ben jij een ambitieuze trainer die zichzelf verder wil ontwikkelen om over een aantal jaren hoofdtrainer te worden van een eerste elftal? Dan is vv-VVW wellicht een mooie stap in jouw trainerscarrière! Wij zoeken met ingang van seizoen 2021/2022 een

Assistent-trainer/coach 2e elftal

Wie zijn wij?

VVW is een dorpsclub met zo’n 375 leden waar prestatie en plezier hand in hand gaan en we met eigen spelers een heel mooi nivo bereiken. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse, het tweede elftal speelt in de reserve 1e klas.

Wat ga je doen?

• Samen met de hoofdtrainer verzorgen van de trainingen op de dinsdag- en donderdagavond.
    • Coachen en begeleiden van het 2e elftal bij competitie, beker- en oefenwedstrijden.
    • Het samenstellen van de wedstrijdselectie in overleg met de hoofdtrainer

Wie ben jij?

• Jij bent een ambitieuze trainer die naast prestaties ook het plezier en opleiden op een enthousiaste wijze hoog in het vaandel heeft staan.
    • Studerend of al in het bezit van UEFA C (TC III)
    • Ervaring met het coachen van een 2e elftal of oudere junioren teams.
    • In staat om voetbaltechnische kennis over te brengen op de selectie en uit kunnen leggen waarom en hoe deze verbeterd moet worden.
    • In staat zijn leiding te geven aan de selectie.
    • In staat om spelers comfortabel te laten zijn in de groep en als individu.
    • Positief voorbeeldgedrag vertonen in communicatie en handelen.

Wat bieden wij?

• Een prettige werkomgeving met ondersteuning van onze hoofdtrainer en T.C.
    • Een passende vergoeding.
    • Een kledingpakket.
    • Een enthousiaste selectie van ongeveer 40 spelers.
    • Een prachtige (vernieuwde) accommodatie.
    • Een gezonde vereniging met een goed kader en vele enthousiaste vrijwilligers.

Heb je interesse of vragen neem dan contact met ons op via technischecommissie@vv-vvw.nl of 06 222 957 38 / 06 510 608 86

rfwbs-slide