• Afgelopen zaterdag kon er nog gevoetbald worden maar zondag werd het door de aangekondigde storm Ciara een landelijke afgelasting van de KNVB. Zoals u weet worden er diverse werkzaamheden verricht op "de Westrand".
  Nog vòòr de storm zijn de binnenmuren van het nieuwe opslaggebouw op hoogte gemetseld.
  Metselbedrijf Eric Vertelman heeft met Eric zelf samen met vlagger Jacco Kooter een staaltje vakmanschap neergezet wat zelfs de storm Ciara heeft doorstaan.
  Hekken op het terrein zijn omgewaaid, de stellage bij de ingang met het V.V.W. welkomstbord en Club van 100 bord moest het begeven maar de gemetselde muren staan na de storm nog fier overeind. Op het 4e nieuwe veld wordt deze week de drainage aangebracht. Dus de werkzaamheden vinden ondanks de weersomstandigheden hun doorgang. A.s. zaterdag zijn er geen thuiswedstrijden. Komende zondag zijn er wel 3 thuiswedstrijden, V.V.W. 45+ opent om 10.00 uur het programma. Om 11.00 uur speelt V.V.W. 2 en om 14.00 uur sluit V.V.W.1 het programma af tegen JVC uit Julianadorp. Kortom een bezoek waard naar het sportcomplex waar u dan tevens de stand van zaken betreft de werkzaamheden kunt bekijken. Wie tot dan? Foto Dik Haakman

   
   
  What do you want to do ?
  New mail
rfwbs-slide